|
Foruma aid təkliflər
|
|
12-27-2009, 06:05 AM
(Son redaktə: 01-18-2010 05:43 AM _Ziyad_.)
|
|||
|
|||
|
Salam. Hansisa movzuya cavab yazilanda mail-e xeber mektubu gelmir. Ola bilsin İstifadəçi KP-de problem var. Cunki ''Seçənəkləri Redaktə Et'' bolmesinde 2 dene: ''Mənə xüsusi mesaj gələndə email göndər'' var! Amma cavab yazanda da orda ishare etsen de mail-e mektub gelmir...
Cənnət zordu amma cəhənnəmdə tanış çoxdu. |
|||
|
12-27-2009, 08:31 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Foruma aid teklifler
Oldu mən onu nəzərdən küçirərərm görüm nəyə görə bu problem yaranımdır. tezliklə bu problemi aradan qaldıracam.
|
|||
|
12-29-2009, 05:48 AM
|
|||
|
|||
|
Ushaqlar forumda bildiyiniz sheyleri paylashmaqla yanashi ,bilmediyiniz sheyleri de arashdirmaga calishin . Daha cox size cetin gelen movzulari secin . Hansi sahe size daha maraqlidirsa bu sahede movzular goturun arashdirin ,neticeni forumda paylashin ve bilmediyinizi suallar verin .Bir muddetden sonra inkishafi hiss edeceksiniz . Eger hardan bashlamaqda cetinlik cekirsinizse mene yaza bilersiniz .
|
|||
|
01-07-2010, 08:07 PM
|
|||
|
|||
|
Salam, hərvaxtınız xeyir. Hər hansı bir mövzuya cavab yazanda mail-a abunə olmaq menusunda problem var. Belə nəhəng probləm də demək olmaz, sadece mail-ə həmin mövzunun adresi də əlavə edilsə lap əla olar.(2 saat mövzunu axtarmağa ehtiyac olmaz) Mail azerb dilində də olsa pis olmazdı.
|||
|
01-07-2010, 09:16 PM
|
|||
|
|||
|
İnan ki o problemi axtarıram həllini tapa bilmirəm mənim üçün bu problem çox vacibdir. İndi yazı az olduöundan belə böyük problem olmur. Ancaq sabah yazı artsa bu problem özünü tam olaraq büruzə verəcəkdir. Narahatçılıq tərəfdən deyirəm.
|
|||
|
01-07-2010, 11:47 PM
|
|||
|
|||
|
Mənim forumun qurulmasından o qədər də başım çıxmır amma digər forumların kod hissəsinəmi deyim ve s. baxıb düzəltmək olmaz? Məsələn big.az saytının forumu cox səliqəli qurulub, orda mail funksiyası yaxşı işləyir. Baxmayaraq ki, o coxdan işləyir amma bu forum da ondan geridə qalmır
|||
|
01-08-2010, 02:50 AM
|
|||
|
|||
|
Çox sağol Ziyad ancaq forumlar hamısı hazır skriptlərdir. Hər bir skriptin öz xüsusiyyəti var mən isə bu forumun xüsusiyyətində deyilən şərtləri doldurmuşam amma yenə də işləmir. İndi xoster ilə də danışacam. Görüm bəlkə problem ordadır.
|
|||
|
01-25-2010, 07:57 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Foruma aid təkliflər
Artiq meyl meselesi hell olundu.
|